Ce a fost în Decembrie 1989: Revoluție sau Lovitură de Stat?

 Ce a fost în Decembrie 1989: Revoluție sau Lovitură de Stat?


Să întrebăm românii, ce cred ei că a fost în Decembrie 1989: Revoluție sau Lovitură de Stat?
Vocea poporului:

1. Atunci a început demolarea și înrobirea României ! 
Ticăloșii, dușmanii românilor, 
cei ce au distrus Romania sunt "revoluționarii și specialii" de astăzi, 
plătiți bine pt ticăloșiile/ trădările făcute.

2. Nu a fost revoluție a fost o răsturnare de președinte omorând un comunist și venind alt comunist care a condus cu cel omorât și acum ne conduc tot comuniști care spun ca este democrație dar nu este inafara ca putem sa plecam afara și sa fim slugile occidentului și ca în galantare este carne și alte produse nou nu este nimic cei ce aveau pe timpul lui Ceaușescu au și acum chiar și mai mult ca corupția este mare justiția la fel corupta sa distrus industria și a rămas agricultura am rămas aceiași tara ca pe timpul lui Ceaușescu dar suntem batjocoriți de toate tarile lumi argati și pupincuriștii lumi

3. În dec 1989 poporul român a trăit ce-a mai mare trădare din istoria sa milenară !!! ....aceeaşi schimbare le-o dorim şi poporului american, englez, german, austriac etc etc etc !

4. Lovitură de stat și asasinarea soților Ceaușescu. Cît am fost de mințiți și atunci și acum. De niște hoți și trădători.

5. Si !? S_a schimbat ceva ? De 34 de ani dezastru ' tradarea tarii ' subminarea economiei ' jaf la drumul mare ' nu s_a mai construit nimic ' ba din contra s_au daramat spitale ' scoli care cad sau care stau sa cada ' industrie nu ' agricultura _nu ' paduri terminate ' etc Ce au facut de 34 de ani ? Ar trebui sa fie in puscarii si cu averile confiscatec! Au murit oameni degeaba ' si cred ca Ceausescu a fost patriot fata de tradatorii astia !

6. A fost lovitură de stat cu ajutorul generalilor corupții

7. Eroii sunt în pământ în timp ce profitorii sunt în parlament, în guvern, în consiliile locale și......... la Cotroceni !

8. A fost o epocă de aur epoca bunului simț! Acum este epoca fierului vechi și a drogurilor

9. Poate lovitura de stat vreti sa spuneti.

10. Una s-a vrut și alta s-a făcut! Iluzii pierdute!! S-a crezut că l-am prins pe......de un picior și totul va merge că pe roate, dar ....în câteva cuvinte revoluția a fost pentru unii mumă pentru alții.......!

11. Care ,lovitura de stat !?! Pentru tot ce se intampla azi in Romania ,a fost degeaba !

12. Am avut naivitatea sa cred, atunci, ca vom merge in sfarsit spre ce trebuie ! Ulterior s-a dovedit ca ne-am inselat ! Nici azi, dupa 34 de ani romanul nu a inteles ca "democratie" nu inseamna sa faci ce vrei sau nimic !

13. Se împlinesc 34 de ani de chin și suferință și cît vom mai avea de pătimit de acum încolo că vor veni vremuri din ce în ce mai grele

14. Daaa, mare regie...

15. Si ce am rezolvat? Pacat de cei care s-au sacrificat!😥
Da, avem altfel de libertate, dar nemernicia si hotia a promovat in ranguri inalte!

16. Manipulare! Distrugerea a tot ce a fost România si românesc .
Tot cei din spatele celor de azi au pus totul la cale .
Dar nici un rege , nici un împărat , nici un suflet nu rămâne veșnic pe pământ , indiferent cât aur ai adunat la saltea .
Se omoară intre ei , se fură unul pe altul , se vand unul pe altul .
Statuile lor stau acolo doar pt vremea lor , după vin altii le dau jos și isi pun proprile statui , care si ele vor fi date jos de alții după un timp .
Nici un imperiu nu a fost veșnic .

17. Păcat de ROMĂNI!!!!!!

18. Acela a fost incepul sfârşitului pentru Romania si pentru români. Săracul bine,mult rău te așteaptă!😢😢😢

19. LOvitura de stat, vinzarea si tradarea Romaniei. Nici o revolutie.

20. Schimbare pentru cine ? Oamenii de rand sunt la fel și poate mai rău ca de la slugi la stat au ajuns slugi la patroni care în multe cazuri nu
sunt nici romani

21. Da Lovitura de Stat an 1989 ,pusă la cale de trădători .Regizor Sergiu Nicolaescu,cu participarea .Ion Iliescu ,Bruncan Caramirru Dinescu ,miliția Securitatea și manipularea maselor .De ce? Pentru a se îmbogăți acești Tov .rași .care conduc țară se știu cine sunt .A Măgureanu va aduceri bine aminte .

22. POATE LOVILUȚIA!

23. Nu a fost revoluție. A fost lovitură de stat.

24. A cui eroi și pentru ce acest mare sacrificiu😭😭😭😭😭😭?

25. Păcat de sangele varsat. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

26. În 34 de ani nu au făcut nimic! Au știut sa-si umple conturile și pur și simplu suntem vânduți cu totul. Dar mulți încă nu-si dau seama, sau nu vor sa-si dea seama. Păcat de cei ce nu mai sunt! Totul a fost în zadar.

27. O revoluție, anti normalitate! Trădătorii și serviciile și-au urmărit interesele și acum sunt la putere, cu salarii și beneficii mai mari ca ale unui președinte! Un președinte cinstit, onest, cu dragoste de țară, cu respect față de popor!

28. "Nu pot să mă bucur că am scăpat de comunism când văd ce a venit acum " - Radu Beligan

29. Minciuni! Lovitura de stat, nu "revolutie".

30. Baaaa, turma o fost sacrificata in folosul tradatori lor!

31.  Păcat ...de sângele vărsat ! Veșnică pomenire a martirilor neamului!

32. Ce a fost în Dec.1989: 
Revoluție sau Lovitură de Stat?
Păcat de sângele vărsat ! 
Veșnică pomenire adevăraților martiri ai neamului!
Adevărații martiri ai neamului nu au fost în 1989, ci generațiile care au urmat după și vor mai urma, căci datoriile făcute în această perioadă nu au fost plătite încă!

33. 34 de ani de nepăsare, de ura minciuna lumea romanij au rămas fără nimic industrie sclavi in țările din Vestul Europei cu acte in regula trist dureros păcat de acei oameni care și-au pierdut viața crezând cu adevărat in libertate.

34. Așa zisă revoluție cea mai mare farsă din istoria României. Așa zișii revoluționari niște naivi care voluntar sau involuntar au fost de partea celor care au dorit și din păcate au reușit distrugerea României

35. Nu a fost revoluție, a fost doar o lovitură de stat, orchestrata de specialiști, din mai multe țări.

36. Mai popor de tembeli...care revolutie....voi mergeti la vot ??? E clara treaba...ne meritam soarta

37. A fost lovitura de stat...au iesit prostovanii sa dea jos "comunismul" ,ca dupa 34 de ani sa dea nas in nas cu adevaratul comunism ,fara ghilimele.

38. Care lovitură de stat? Toți o dați cu patriotismul și pupați în cur sistemul care distruge România de 33 de ani!

39. 






Comentarii