De ce a fost asasinat Nicoale Ceauşescu?

 De ce a fost asasinat Nicoale Ceauşescu?


Moto:
Atât de mult ne pasă de țară Că o lăsăm să piară! Am lăsa-o toată la străini Doar să prindem și noi niște câini Veniți de pe meleaguri străine Cu covrigi și să ne facă pâine, Pâine nu din aia cu maia Ci numai cu greieri în ea Și așezonată bine cu gândaci Parcă este pâine pentru draci Cum de își permite IohahannuSS față palidă Să ne dea o pâine ca o baligă? Cum de a ajuns România din grânar O democrație de coșmar?
Blestemați să fiți pentru vecie Pentru ce-ați făcut din dulcea Românie!

Ceaușescu a fost asasinat:
- Pentru că a condamnat invazia U.R.S.S. în Cehoslovacia în 1968;
- pentru că a construit Casa Poporului, a doua clădire ca mărime în lume după Pentagon;
- pentru că România era al patrulea exportator de armament din Europa;
- pentru că a construit metroul din Bucureşti, Centrala atomică de la Cernavodă, canalul Dunăre-Maria Neagră;
- pentru că în primăvara anului 1989 România achitase toate datoriile externe în valoare de peste 18 miliarde de dolari;
- pentru că acumulase depozite de aur în Banca Naţională (volatilizate astăzi şi trimise în excursie, peste hotare);
- pentru că a interzis avortul şi a încurajat natalitatea, aducînd populaţia la peste 22.000.000;
- pentru că nu a avut conturi în străinătate cum au pretins neobolşevicii;
- pentru că a construit peste patru milioane de apartamente;
- pentru că producţia de oţel a ţării era de 8% din producţia mondială, iar în funcţie de acest lucru România putea modifica oricînd preţul oţelului la bursă;
- pentru că a construit peste 10.000 de şcoli, universităţi şi grădiniţe, aproape 100 de hidrocentrale;
- pentru că România avea una din cele mai dezvoltate reţele de cale ferată din Europa;
- pentru că, începînd din 1973, Nicolae Ceauşescu a permis înfiinţarea a 48 de societăţi mixte, cu participare de capital occidental în ţară şi străinătate, iar volumul schimburilor comerciale cu Occidentul aproape se dublase: de la 28% în 1965, la 45% în 1974;
- pentru că între anii 1971-’75, România a înregistrat o rată anuala de creştere de 11,8%, cifră neegalata niciodată în plan european.

Pentru toate acestea şi pentru vina de a nu fi fost un patriot de ocazie, ci unul adevărat, Ceauşescu a fost asasinat cu sînge rece, într-o frenetică grabă, în ziua Sfîntă a Crăciunului.

Dacă încerci astăzi să vorbeşti despre Ceauşescu eşti imediat catalogat drept comunist sau nostalgic.

În cazul meu, nu pot fi acuzată nici de participaţiune la sistem, nici de nostalgie comunistă.

Pe vremea asasinilor lui Nicolae Ceauşescu, ajunşi între timp miliardari cu ajutorul americanilor, mă ocupam cu biberonul.

Studiaţi documentele de arhivă şi veţi vedea ce-a făcut Ceauşescu cu banii de la F.M.I. şi de la Banca Mondială, şi ce-au făcut aceşti democraţi grăsuni de bătătură, specializaţi în escrocherii financiare la şcolile politice de vară ale partidelor.

Studiaţi documentele!

Preşedintele împuşcat de cei cîţiva antiromâni, îndoctrinaţi de „agenturili străine” nu vi se va mai părea atît de sinistru.

Ceauşescu a fost cu adevărat un patriot.

În afara lichelelor care au prădat statul român după 1989 şi au devenit chiaburi, astăzi, poporul zace în sărăcie, exploatat mişeleşte, de aproape un sfert de veac.

Zidul de la Tîrgovişte e prea mic pentru aceste haite de politicieni care au subminat şi ruinat România postdecembristă!''

Comentarii