Controversa Bechamp vs. Pasteur

 Controversa Bechamp vs. Pasteur


Pasteurizarea naturii umane, pasteurizarea vieții pe Pământ, momentul în care omenirea a ales calea greșită.... Nu e curiozitate ....ci dreptate Universală pentru cascadorii virusului... Să înlocuim în DEX cuvântul "Medicină" cu "MediCRIMĂ"?

**********************************
Probabil ca ai auzit de pasteurizare. Laptele se pasteurizeaza pentru a distruge germenii. Sucurile se pasteurizeaza din acealasi motiv. Alimente se pasteurizeaza in acelasi scop.
Pasteurizarea vine de la numele unui faimos biolog, microbiolog si chimist francez din secolul 19 pe numele Louis Pasteur. Probabil ca ai auzit de numele lui, macar in trecere.
Insa la fel de probabil este ca nu ai auzit de un alt nume, anume Antoine Bechamp. Bechamp a fost un prestigios om de stiinta francez care a trait in aceeasi perioada cu Pasteur si a fost coleg cu el.
Iar intre cei doi a existat o rivalitate academica, dar cu repercusiuni la nivel practic, in viata de fiecare zi a fiecarui om care traieste astazi.
Pasteur a „inventat” teoria germenilor, sau microbilor. Desi nu era o idee noua, el si-a pus numele pe aceasta idee. Conform acestei teorii boala este produsa de microbii din afara organismului. Prin urmare, bacteriile, virusurile, ciupercile sunt vinovatii pentru imbolnavire si de aceea eforturile medicilor trebuie indreptae spre omorarea acestor dusmani.
Bechamp in urma cercetarilor sale laborioase a venit cu o teorie complet opusa, anume ca boala se datoreaza organismului uman, „terenului”, care din cauza alimentatiei, gandurilor si emotilor, stilului de viata ajunge sa iasa din echilibrul sau si in aceasta stare microbii exteriori , care au un caracter oportunistic (adica profita de o situatie favorabila), se manifesta patogen. Asadar, cauza bolii nu este exterioara (microbii), ci interioara, corpul, sau terenul care devine favorabil si invita astfel manifestarea microbilor.
Aceste doua teorii dau nastere la doua metode, sau cai, de vindecare. Teoria lui Pasteur te face sa te concentrezi asupra microbilor cu scopul de a-i omori, in timp ce teoria lui Bechamp te conduce la refacerea echilibrului organismului astfel incat acesta sa nu mai fie un teren favorabil pentru microbi.
Teoria lui Pasteur a fost imbratisata de stiinta si industria farmaceutica, iar teoria lui Bechamp a fost data uitarii. De aceea ne aflam astazi in aceasta situatie.
Omenirea se bazeaza in mare majoritate astazi pe teoria lui Pasteur iar consecintele se vad O lume bolnava, o lume stapanita de frica microbilor, o lume in care conceptul iluzoriu de „boala” stapaneste.
Pe patul sau de moarte Pasteur a recunoscut ca teoria lui era gresita spunand: „Microbii nu sunt nimic, terenul este totul”. Dar aceasta recunoastere nu a mai contat. Industria farmaceutica a devenit o industrie de trilioane de dolari. Daca ar fi mers pe teoria lui Bechamp, industria farmaceutica, cu medicamentele de sinteza si vaccinurile ei, nu ar fi existat.
Ori de cate ori punem la incercare teoria lui Bechamp vedem ca aceasta se confirma.
Dr. Robert Morse a dus mai departe intelegerea acestor pionieri in stiinta descoperind importanta esentiala a sistemului limfatic pentru imbolnavire si vindecare si legatura dintre sistemul limfatic si rinichi, ca principala cale de eliminare a limfei. Cand organismul, sau terenul, devine acid, din cauza functionarii inadecvate a sistemului limfatic, atunci microbii se manifesta in organism, insa ei sunt utili organismului plin de toxine, de acizi si mucus, in sensul ca ei ajuta la descompunerea acestor deseuri care provoaca boala, pregatindu-le sa fie eliminate pe caile normale de eliminare ale organismului.
Caile de eliminare sunt rinichii, pielea (al treilea rinichi), colonul, plamanii (caile respiratorii). Daca aceste cai de eliminare nu sunt deschise atunci pot aparea probleme care pot pune in pericol viata omului.
De aceea atunci cand vindecam orice „boala”, inclusiv o infectie virala, treuie sa ne concetram pe deschiderea acestor cai de eliminare si sa alcalinizam organismul folosind alimetele alcaline, adica in primul rand fructele, si apoi verdeturile, vii, crude.
Cand intelegi cum functioneaza lucrurile frica dispare, stii care este calea de vindecare si vezi rezultate repede.
Veti cunoastre ADEVARUL, si ADEVARUL va va face liberi,


Pamflet de George Budoi:
Spitalele din România Sunt locul unde-ai "bucuria" Ca Moartea, secerând de zor, Să te găsească mai uşor. Au fost guverne criminale, Corupte până la neştire, Au desfiinţat şcoli şi spitale, Şi-au înfiinţat doar... cimitire. Medici slabi, de suflet goi, Vieţii îi suntéţi duşmani; De n-ar fi venit la voi, Ar mai fi trăit mulţi ani.



Comentarii

  1. Bravo ptr articol !
    Sper sa.l citeasca cît mai multi !
    Ba chiar n.ar fi rau sa mai completezi , ptr încuiatii de azi , au nevoie de mult mai mult .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu