Să ne gândim și la hrana urșilor din pădure

ne gândim și la hrana urșilor din pădure

👉 Ne place să avem urși în pădure, dar nu ne place când vin peste noi să caute mâncare.
👉 A venit vremea să ne gândim și la hrana urșilor din pădure! 👉 Dincolo de tragedie, urșii trebuiesc mai întâi hrăniți, apoi marcați cu cip-uri, numărați și de decis câți vrem... Să le facem sanctuare. 👉 Ursul acesta din incidentul de pe Jepii Mici nu avea rabie! 👉 Prea puțini se gândesc și la frustrările animalelor față de noi cei care le distrugem pădurile, și relativ la lipsa arealului adecvat pentru procurarea hranei din natură!
👉 Vom face cote la urși, dar înainte de a face cote pentru urși trebuie să facem cote și pentru tăieri de păduri, cotă la șparlamentari, cotă la buget militar, cotă de hrană pentru urșii rămași.
👉 Locurile de hrană pentru animale trebuiesc foarte bine poziționate, cu interdicție pentru oameni.
👉 ONG-urile de protecția animalelor, unde unii au salarii de 12000 euro, de ce nu se ocupă de hrana animalelor sălbatice?
👉 Există minister al mediului și organizații locale special înființate pentru administrarea fondului cinegetic. Aceștia cu ce se ocupă?
👉 Eu nu cred că sunt în România 16000 de urși, cifra oficială fiind dublată adhoc doar pentru că au fost mai vizibili în ultimii ani. Urșii sunt mai vizibili doar pentru că nu se mai găsește hrană în pădure.
👉 Din păcate cu noua lege cinegetică vor fi împușcați rapid 500 de urși, cei mai mulți fiind vedetele de pe Transfăgărășan!
👉 Nu în orice situație viața omului e mai importantă decât a unui urs. Nu în orice situație. Așa mergem pe oriunde pe munte, deranjăm animalele în locurile lor de hrană și de odihnă și vrem să nu fim atacați!!! Trebuiesc făcute sanctuare în care omul nu are ce căuta...
👉🏾 Iar voi, nu mai plecați singuri pe munte, mergeți mai mulți, min 5-6, luați-vă spray anti-urs, dacă vă atacă ursul aruncați-le rucsacul, etc. 👉🏾 Nu plecați pe munte cu și ca neștiutori. Luați cu voi pe cineva care are ceva experiență. Citiți înainte despre riscurile și greutățile mersului pe munte. 👉🏾 Salvamontiștii trebuiesc dotați cu pistoale cu capse, gloanțe oarbe, bâț cu arc electric, sau chiar arme de foc, etc

Cu toții avem dreptul să trăim.
Drumuri de munte cât mai plăcute...

Distribuiți, că altfel cum să se afle!?
==========================

Citește și...
......................... Partidul promite

..... etc

Comentarii