Teoria contagiozității demontată de două siameze

 Teoria contagiozității 

demontată de două siameze


Maşa si Daşa, siamezele născute în Rusia și care au fost supuse la nenumărate experimente, au marele merit de a fi demolat prin dovezi PRACTICE toată teoria infecției și a contagiozității.

Cum dreaq să ai același sange și acelasi corp, una din ele să facă pojar și la cealalta să nu se transmita NIMIC?

Aloo, nino-nino, baieții cu teoriile astea degrabă inducătoare de frică, vedeți că a sunat ceasul și se deșteaptă lumea... sau mai degrabă s-a hotărât Dumnezeu să facă curat, că fără EL nu se poate. Doamne ajută!

Povestea completă a celor două siameze aici

În copilărie, una dintre fete s-a îmbolnăvit de rujeolă, iar cealaltă nu. Faptul că aveau sisteme nervoase diferite însemna că aceleași boli i-ar afecta pe gemeni în mod diferit.”

În copilărie, surorile din Rusia, Dasha și Masha Krivoshlyapov, au îndurat cruzimi de neimaginat în numele experimentelor medicale. Au fost chinuite prin căldură și frig, înfometate, bătute, supuse la curent electric și s-au încercat diverse medicamente pe ele. Când Mașa a murit, Dașa a refuzat operația de separare și a murit din cauza otrăvurilor toxice care se înmulțeau în corpul surorii sale.

La momentul morții lor, în 2003, Mașa și Dașa Krivoshlyapov erau cei mai bătrâni siamezi în viață din lume: femeile aveau 53 de ani.

Distribuiți, că altfel cum să se afle!?





Comentarii