Armata Rosie - e întregul popor rus

 Armata Roșie - e întregul popor rus

PRIMA PROMOTIE DE RUSOAICE, PILOT PE AVIOANE DE VANATOARE
1942 - 80% din aviatia militara sovetica a fost distrusa la sol si aerian de nemti. Era o mare criza nu numai de avioane, ci si de piloti. Atunci Stalin a aprobat cererile fetelor din aerocluburi de fi primite in aviatia militara rusa si a dispus infiintarea regimentelor de aviatie compuse din numai din femei. A fost o miscare inteligenta a lui Stalin, pentru ca aceste femei s-au dovedit redutabile luptatoare. 70 % din ele au murit in lupte aeriene. Curajul lor a schimbat balanta in luptele aeriene.

RUSIA știe cel mai bine ce înseamnă războiul
In fotografie, copilasul rus sta langa mama lui impuscata de nemti . Nu intelege ce se intampla cu ea, de ce nu se scoala sa il ia in brate.. De aia Federatia Rusa nu vrea baze militare NATO langa ea, ca nimeni, niciodata sa nu o mai poata lua prin surprindere,cum au facut nemtii in 1941


Căutați să vedeți filmul Cetatea Brest!

Adevarat, ca Putin si-a masat trupele la granită, nu neaparat cu scopul de a invada Uncraina, ci pentru ca sa nu mai pateasca ca in 1942 cand s-au increzut in tratatele cu Hitler si apoi au fost atacati. Dar la un singur glont tras spre rusi, vor riposta dramatic pentru tabara de unde a plecat. Dar estul Europei e un butoi de pulbere si provocari vor fi. Prevestit este...

CAPITAN LA 15 ANI
Tatal lui a fost capitan in Armata Rosie. A murit chiar in prime zile ale razboiului. Cand a aflat vestea Andrei, copilul de 15 ani, nu a plans. A luat din dulapul familiei cealalta uniforma tatalui lui, a imbracat-o si a plecat " pe front sa lupte impotriva nemtilor". Nu a facut mai mult de doua strazi prin oras, ca o patrula militara a observat ciudatul ofiter de pe care curgea uniforma si cand s-a apropiat a vazut ca este un copil . Afla povestea lui si pentru ca el voia sa lupte pe front impotriva nemtilor este acceptat ca auxiliar pe langa un pluton de soldati. O luna de mai tarziu plutonul primeste botezul focului. Andrei ia arma unui mort si trage in nemti. Din acel moment acea arma nu o va mai lasa din mana. Dupa lupta primeste onorantul grad de ..soldat al Armatei Rosii .Pentru curaj, in timp ,in lupte succesive, primeste grad dupa grad . Patru ani mai tarziu ajunge la Berlin unde este avansat la gradul de capitan, gradul tatalui lui. Atunci avea 19 ani . A fost cel mai tanar capitan al Armatei Rosii. A asistat in tribuna, in 2015, alaturi de Putin la comemorarea a 70 ani de la victoria asupra fascismului.

NIMENI DE PE PĂMÂNT NU POATE INVINGE RUSIA
Ce fac occidentalii cand aud alarma aeriana? Fug la adapostul subteran. Ce fac rusii cand aud alarma aeriana ? Fug la comisariate (pentru inrolare)
In poza doi rusi, tata si fiu, aflati in acelasi pluton si gata lupta impotriva fascistilor. SUA aveau in 1945 sub arme ..12 milioane de militari, dar nu veti gasi un sigur caz in care tata si fiul sa fi luptat impreuna impotriva nemtilor sau japonezilor. In Armata Rosie au fost..mii de cazuri in care tatal si fiul luptau impreuna:
ODESA - AUGUST 1941
In adapost, copiii rusi privesc cu groaza cum cad bombele din avioane asupra orasului lor.
PS. Cand injuram azi rusii si o tinem cu " pericolul rusesc", sa ne amintim ca cucerirea Odesei a fost o operatiune militara 100 % romaneasca, inclusiv in ceea ce priveste bombardamentul aviatiei:

ÎN LUPTELE PENTRU ELIBERAREA ROMANIEI DE SUB FASCISM AU MURIT 13.000 MILITARI ROMANI SI 25.000 MILITARI RUSI
"Ori de cate ori, Omule, ti se pare ca nu esti fericit in totalitate, aminteste-ti doar de cei care au murit calm si fara teama pentru Tine "



Cautați să vedeți filmul:
Bătălia de la lacul Changjin

”Blessed are the peacemakers that those sons of God will be called” Spre deosebire de poveștile iluzorii cu super-eroi din Occident, Bătălia de la lacul Changjin provine din istoria reală. Filmul ”Bătălia de la lacul Changjin” vine exact la momentul potrivit, mai ales că armata SUA a fost gonită din Afganistan. Predecesorii și martirii chinezi sunt legende mai remarcabile și mai adevărate în comparație cu acei eroi care există doar în filme. ”Adevărul este mai puternic decât orice poveste fictivă.”

”Cel mai mult îi dezbină pe românii chiar ei însiși!”
MAPN recrutează voluntari să apere averile poporului
Care sunt averile: Ghinion-șase case, Bombonel-șapte case?

MILITARI ROMANI ,PRIZONIERI IN RUSIA
Asta inseamna sa iti alegi prost partenerii strategici. Nici dupa fuga americanilor din Afganistan nu ne-am dezmeticit ca suntem in tabara gresita. Nici o problema, axa Moscova- Beijing- Teheran o sa ne aduca in curand la realitate.



Autorii textelor: Gheorghe Bbozgan și Ciprian Dragne

==========================
Citește și ... dă-l mai departe!

A devenit ceva banal...
Astăzi mai arde un spital
De-acum în această pande-hoție
... O să tot fie.
Ferească Dumnezeu-prea-Sfântul
Să nu ardă tot Pământul.
Pământul poate hrăni, sute de miliarde
Dacă n-ar trebui să-i hrănească pe avari
Care pun în aplicare planuri revanșarde
Să adune și mai mulți gologani.

Fă tu Doamne, o binecuvântare
Care acolo unde merită să-i lovească 
După durerea acestor bătrâni care
Doar la tine mai găsesc lacrima ștearsă.

Te-au ucis când țara renăscu 
Prin hărnicia ta monumentală
Și demnitatea națională,
Comandante, Ceaușescu!
......................... Partidul promite

..... etc

Comentarii