Cum am petrecut Căderea Zidului Berlinului?

 Cum am petrecut Căderea Zidului Berlinului?

09.11.1989 - Noaptea căderii Zidului Berlinului.

Doar un tânăr ofițer sovietic mai este la datorie la sediul biroului KGB din Dresda.

Alături este sediul local al Securitatii RDG, temuta STAZI. Aproximativ 5000 de nemti, majoritatea beti de bucurie, au intrat in forta in sediul securitatii RDG și au jefuit totul, inclusiv dosarele agenților. Apoi s-au rafuit cu cei cativa securistii nemti gasiti ascunsi prin camere, care au fost omorati. Imobilul a fost complet distrus prin incendiere. După ce au devastat sediul securitatii RDG, mulțimea isterizata se aduna în fața clădirii KGB. Inca la aflarea stirii despre caderea zidului Berlinului,șeful biroului, colonel, a fugit. Ramasese la post următorul in ierarhie, un locotenent-colonel, caredevine automat responsabilul biroului. Ceilalti 8 agenti KGB fug si ei cand vad multimea furiosa ca se indreata spre cladirea lor. Ramas singur acum, locotent-colonelul da telefon la baza ruseasca si cere urgent trupe pentru paza cladirii. Este refuzat ,pentru ca tupele ruse nu puteau parasi baza fără ordin de la Moscova. Și Moscova tace... Nici Berlinul nu ii raspunde. In acest moment în Berlin, elita liberală se află la un banchet, sărbătorind până dimineața... căderea Zidului Berlinului. Sentimentul ofițerului a fost că Moscova l-a abandonat si trebuie sa se descurce singur. Ca sa nu fie luat sediul cu asalt, ca in cazul cladirii STAZI, ofiterul iese singur si intalneste multimea la intrare. Multimea il intreaba cine este .. Ofițerul se prezintă ca fiind.. „traducător” si a fost trimis de cei dinauntru sa vada ce vor, ce doresc. Multime striga ca ii vrea morti pe toti cei de acolo... Ofiterul le spune că Zidului Berlinului a cazut cu voia URSS și aceasta clădire unde au venit are regim juridic de teritoriu URSS, și că el și ofițerii dinauntru sunt obligați să o păzească. El le mai spune că are un pistol cu 12 cartuse , din care unul il va păstra pentru el, dar cu celelalte - ca ofițer URSS, va fi obligat să tragă in ei pentru a proteja clădirea. El explică că este ofițer sovietic și de aceea nu poate acționa altfel!?

După ce spune asta, ofiterul întoarce spatele mulțimii și urcă încet scările. Se așteaptă să i se arunce ceva, o piatră macar.. Se întoarce la un moment dat și vede că mulțimea începe să se desprindă. Nimeni nu a intrat în clădirea URSS nici în această noapte, nici în următoarea. Actele și arhivele biroului au ramas intacte până azi.

OMUL ASTA CONDUCE AZI RUSIA

PUTIN, ESTE OMUL TRIMIS DE DUMNEZEU “MAICII RUSIA”

,,Caderea Zidului Berlinului '', cat si celelalte lovituri de stat din EUROPA COMUNISTA, au fost aprobate de conducătorul URSS, Gorbaciov, poate cel mai mare trădător din istorie, care prin trădarea sa a declanșat dezechilibrul lumii de atunci, făcând loc hegemoniei unipolare și bolnave a USA, cu toate dezastrele care continuă și acum.


Distribuiți, că altfel cum să se afle!?



Comentarii