Vă place ce ați ales?

 Vă place ce ați ales?



    Unii reduc socialismul la ceva mult prea simplist; cică o societate mai corectă, mai egalitaristă dpdv al câștigurilor sociale ar duce societatea la dispariție ... dar societate mai corecta decât socialismul lui Ceaușescu dpdv al notelor la școală, al respectului față de muncă si corectitudine, nu am vazut în Europa. Și știti prea bine câte a putut să realizeze o națiune unită.

    Dacă ar fi să extrapolez la ceea ce se întâmplă azi în kkapitalissmul lui Iohannis, adevărata dispariție a unei națiuni se va întâmpla în capitalism, când atitudinea față de păcate de tot felul va duce la păcătuirea tuturor (hoție, libertinaj, depravare, etc) la generalizarea păcatului ca și conduită ”normală”, la globalizarea oricărei forme de păcat și la eliminarea oricăror legi naturale de bună conviețuire.

Omenirea va disparea nu pentru că nu-i poate hrăni pe săraci, ci pentru că nu-i poate sătura pe bogați...

Astăzi, toate instituțiile statului de drept s-au privativat, îi apără pe bogați. Nu există justiție corectă, poliția apără doar avuția celor ghiftuiți, parlamentarii au doar interese personale, până și medicina urmează ordine politice, etc
Cea mai frumoasă țară din lume sub Ceaușescu, România a ajuns sub Iohannis cea mai săracă!

Comunism vs KkapitaliSSm!

Comunism = sfânta cruce pe ambulanțe
KKapitaliSSm = au dat jos crucea și au pus șarpele!

Azi, nici măcar așa zisele ”alegeri libere” nu sunt corecte!
Dintr-o țară a tuturor românilor, românii nu mai stăpânesc pe aceste meleaguri nici 10%.
Vă place ce ați ales?

Luați aminte ce vă faceți singuri.
Să votezi hoți e tot o faptă rea? Iuda a fost acceptat până în momentul faptei. Trădătorii nu trebuiesc iubiți, iar acum țara e plină de asemenea specimene, pe majoritate! Și Dumnezeu a făcut curățenie generală când s-a ajuns la un punct fără întoarcere. Pentru România ca țară, acest moment e acum! Dar nu veți face nimic. Prevestit e: ”Veți vedea România ruptă iar în 3 de marile puteri și nici atunci n-o să realizați ce ați făcut”. Aceasta propoziție spune totul despre de-generația de azi!

Ceaușescu era atât de analfabet încât a făcut: 2000 de uzine, etc. Iohannis și Ciucă sunt atât de doxați că v-au furat tot.

În comunism mâncai salam cu soia.
În democrația lor mâncați salam cu gândaci. A naibi democrație.
Ați intrat în UE ca să mâncați gândaci, lăcuste, viermi, greieri, etc?

==========================
Citește și...
......................... Partidul promite
..... etc

Comentarii