Recomandări privind noile vaccinuri de la Dr. Mircea Mihai FRENȚIU

Recomandări privind noile vaccinuri de la Dr. Mircea Mihai FRENȚIU (reputat doctor în chirurgie generală)


(Text preluat de la Gabriel Dorneanu și Florin Petrache)

La întrebarea stereotipă: 

”Domnule doctor, vă veți vaccina cu NOILE Vaccinuri ?”

Cu extrem de mult curaj și revoltă, Dl. Dr. a divulgat că: are vârsta de 65 de ani, că are colegi care lucrează în SUA la producerea vaccinurilor pentru Covid și că ... ATENȚIE !

- Acționează asupra structurii ADN umane, ceea ce este foarte riscant, ridică semne de întrebare și întrucât așa ceva NU s-a mai făcut până acum, consideră că timpul ”de cercetare și testare” este foarte scurt (ceea ce noi știam);

Însă... vine ”bomba”

- Substanța ”activă” a vaccinurilor este un extras pulmonar, din fetuși umani, doar de sex bărbătesc, avortați la 14 săptămâni !!!

Moderatoarea TV Antena 3 s-a cutremurat și l-a întrebat de unde are astfel de informații, dar medicul cu foarte multă revoltă a repetat că de la colegii lui din SUA, ce lucrează în cercetare și că: 

”veți vedea că tot ceea ce spun acum este adevărat”

A mai adăugat ceva de genul, fiecare persoană, ce va voii să se vaccineze, să hotărască și din punct de vedere religios !

Acum, comentariul meu: să ne mai mire viteza cu care s-a scos acest vaccin ? Este ”vaccin” sau ”injectarea rezultatului unui păcat de iad ?” 

Face parte din ”pregătirea” lumii pentru venirea antihristului ?  

Căutați, vă rog și alte comentarii ale acestui brav purtător al halatului ALB. Da, aceasta este un adevărat ”ÎNGER ALB”, cu lucrare apostolică.

Doamne Dumnezeule, fie-Ți milă de noi, cei care vom refuza ”injecția cu zeamă de iad !”

..........................…..

Atâta timp cât in prospectul vaccinurilor scrie la efecte secundare (mai jos, doar o mică parte din acestea):

- Boli limfocitare (cam ce vă inspiră denumirea aceasta ? ...având în vedere că există "cancer limfocitar")

- Moarte subită (în somn, fără nicio simptomatologie prealabilă)

- Diabet insulinodependent

- Boli neuronale (în care poate intra Austism și multe altele, dar termenul este generic)

- Paralizie

- Alergii multiple

... și multe, multe alte, apoi aveți dubii DACĂ PRODUCE CANCERE și MULTE ALTELE❓❗PE BUNE❓❗

Citiți prospectele, ca să vă lămuriți, și nici atunci în totalitate, pentru că știu de la un Biochimist care lucrează într-o companie farma ce mârlănii se fac.

❗❗❗Biochimistul care lucrează în America la o companie farma de sinteză foarte mare (companie prezentă și în România), și a spus, citez:

" Mă simt ÎN SLUJBA DIAVOLULUI PENTRU CEEA CE FAC, câștig foarte mulți bani, dar NU pot să schimb lucrurile în masă nici dacă aș divulga public secrete din companie.

Aș putea să-i intentez zeci de procese companiei la care lucrez, dar este complicat să fac asta de unul singur, fără o echipa de cercetători care știu aceleași mizerii care se fac in cercetare, avocați care să mă susțină.

Cel mai bine este ca oamenii să SE INFORMEZE, SĂ CONȘTIENTIZEZE PERICOLUL FARMA CHIMIC, ȘI SĂ NU LE MAI CONSUME PRODUSELE❗

Eu ca biochimist NU consum ABSOLUT NIMIC farma de sinteză, nici de la compania unde lucrez, nici de la alte companii farmaceutice chimice. 

Mă tratez și imunizez exclusiv naturist, masaj, alimentație, acupunctura, absolut orice, numai de sinteză (chimic) să NU fie.

Am Telefonul și Emailul permanent urmărite, cercurile de prieteni îmi sunt urmărite, de aceea NU vorbesc niciodată cu prietenii medici la telefon sau prin email despre mârlăniile și genocidul care se fac prin produsele companiilor farma chimice sau cea unde lucrez❗

Inclusiv în prospectele medicale NU sunt specificate toate efectele secundare rezultate rezultate din testele de laborator, iar cele cu incidență mare sunt diminuate intenționat (mințind) în prospect incidența acelor efecte secundare.

Inclusiv ceea ce scriu în prospect că: "Vaccinurile nu au fost testate din punct de vedere carcinogen (cancerigen) sau al infertilității", este o minciună❗

Ele au fost testate, dar pentru că au astfel de efecte + multe altele, este acoperitor pentru companii să scrie că "NU au fost testate", urmând ca riscurile dezvoltate ulterior Vaccinaților să intre în incidența asumării deciziei victimei.

Nici măcar noi, în calitate de BIOCHIMIȘTI CERCETĂTORI ȘTIINȚIFICI, nu putem să luăm în calcul toate VARIABILELE de reacții biochimice ce pot avea loc în Organism și Efectele Eecundare ale compușilor de sinteză în funcție de Combinațiile și Concentrațiile acestora, pentru că se produc REACȚII ÎN LANȚ și INTERACȚIUNI NEBĂNUITE al nivel molecular între diversele substanțe Chimice și/sau Naturale

Așa că, rubrica "Este secundare" este irelevantă atâta timp cât compușii CHIMICI din medicamente crează în MOD CERT ȘI INTENȚIONAT efecte SECUNDARE în 100% din cazuri, fie pe termen scurt, fie pe termen lung inclusiv prin ALTERAREA ADN-ului❗

Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că, tot ceea ce este chimic (alimentație, cosmetice, medicamente, vaccinuri, vopseluri, compuși pentru agricultură etc.) au efecte SECUNDARE în 100% din cazuri, fiind greu de cuantificat în perioade de timp, dar sunt foarte GRAVE și foarte COMPLEXE și cu implicații CONEXE

In concluzie, LIMITAȚI sau EXCLUDEȚI TOTAL ceea ce este CHIMIC❗☠️

Doar imunitatea MOȘTENITĂ (genetic) sau DOBÂNDITĂ (prin stil de viață sănătos), vă poate feri sau întârzia efectele secundare ale chimicalelor din diverse surse, dar că ar avea efecte benefice chimicalele pe termen lung, este exclus.

Medicina și terapiile naturiste au efecte de prevenție și tratament fabuloase, dar mafia globală, finanțează cercetarea CHIMICĂ, pentru că sunt profituri fabuloase, și o subminează pe cea naturistă, pentru că oamenii ar ajunge să se îmbolnăvească mult mai greu.





Comentarii

  1. Minciuna sau adevar. Daca sursa articolului este A 3 iti pui o mie de intrebari. Oricum este stiut ca aceste companii farmaceutice ca sa se imbogateasca sunt in stare de orice Nu sunt interesate decat de bani nu sa scape oamenii Atata timp cat nu va fi obligatoriu pentru populatiile din anumite tari se expune cine-i crede .A trecut vremea corectitudinii din pacate Ce faci cu banii
    daca linia vietii nu este atat de lunga cat si-o doresc excrocii?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu