Liderii mondiali nu au niciun fel de compătimire umană

”Liderii mondiali nu au niciun fel de compătimire umană” 

Starețul Serghie Romanov, Ecaterinburg, Rusia

"Scopul acestei lupte este să reducă numărul populației în prima etapă cu 2 miliarde oameni. Nu există o statistică, avem o populație de 7,5 miliarde, vor sa reducă 25% aproximativ, din populația lumii. Nu va fi proporțională aceasta delimitare, vor fi regiuni care vor suferi mai mult si altele mai puțin. Tot ce se întâmpla acum cu acest virus, sa nu ne înfricoșăm pentru ca nu este cea ce va fi, ci doar un test. Va avea mutații virusul (va fi modifica acest virus). Este creat o serie de viruși în cascadă. Din 2008 pana in prezent s-a lucrat asupra acestui proiect. Chiar din momentul primei crize economice, când elita globala a înțeles că e nevoie să scadă numărul populației si e nevoie, ca aceia care vor trai mai departe să fie introduși intr-un control global total, cu ajutorul mijloacelor IT. Acum est un antrenament, o variantă pilot, nu este virusul „ucigaș”, cu care ne vom lupa cu adevărat (nu este virusul de impact). Acest virus periculos va veni mai târziu, atunci când populația va fia vaccinată de acest virus. Când se va începe vaccinarea în masă, atunci va începe al doilea focar al infecției. Atunci oamenii vor sta la coadă să primească acest vaccin. Oamenii vor dori sa primească acest vaccin.
Vaccinul va fi făcut cu introducerea unui cip. Nu va fi ascuns. Se va ști de el. Acest cip va avea doua acțiuni. 1. Să fie vizibilă situația lui medicală (dosarul medical) și 2. pentru control. Cipul acesta este o capsulă . S-a lucrat asupra lui în fabricile din Israel (5 fabrici: 2 fabrici sunt mari, producătoare de IT). O bază tehnologică NFC (?) ... Aceste informații vor fi transmise în timp real. Senzorii receptori vor fi peste tot.
În leg cu această reducere a populației – vor suferi cel mai mult cei din Africa, America latină si Asia. 60% vor muri în Africa, restul în America latină și Asia. Vorbim de acești 2 miliarde de oameni care vor muri în Africa, India și China. Statele colaborează la acest sistem, conducătorii vor dori ei înșiși această reducere a populației în țară lor. Președinții știu acest lucru. Sunt 2 grupe de oameni țintiți: bolnavii și bătrânii. Mortalitatea va fi 80% pentru ei în câțiva ani. Este foarte usor să identifice aceste cazuri prin dosarele medicale. Se va ști de acest lucru. Vor fi grupați, apoi contaminați organizat pt a ușura economia mondială. Vor fi supuși „eliminării” persoanele anti-sociale (infractori, criminali etc). De ex: in SUA- for fi țintiți oamenii străzii. Se planifică această curățire a unor categorii de persoane din țările care nu sunt avantajoase pentru economia mondială. Acestea vor fi vaccinate și în aceste vaccinuri vor fi introduse elemente de castrare chimică a populației (ca să nu mai pro-creeze). Spermatozoizii vor fi reduși ca număr.
Vor avea de suferit țările estice (de această situație). Rusia, care este vizată și ea, are un protocol propriu în tratarea si vaccinarea acestui virus. Rusia nu primește niciun fel de ajutor din partea nimănui. Putin știe bine acest lucru. Aceste informații nu sunt accesibile societății civile, dar președinții o cunosc. Toate țările, liderii, si banca mondială cunosc acest plan. Rolul tuturor țărilor este să asfixieze economia, să o blocheze. Toate țările slujesc acestui principiu. Să distrugă afacerile mici și mijlocii, a tuturor întreprinzătorilor. Să nu mai existe niciun fel de concurent pt marii titani comerciali, pentru a da mai multă libertate giganților ( ex. Amazon).
În acest moment se construiesc centre logistice imense, în toată lumea (de ex – a Amazonului). Oamenii vor fi obligați să lucreze la distanță. Controlul omenirii – care presupune că este o nevoie continuă legată de calculatoare.
Medicina – este ceva important. Acum medicina investește în aparate de ventilare. Pt ca să controleze această epidemie. Nu ne ajută prea mult aceste aparate . Pt economia unei țări este o adevărată gaură. De ce totusi se fac ele? Ca să fie introduși cât mai multi oameni într-o stare de pre-comă. Această comă ușoară va fi destinată în special pensionarilor, și ulterior și celorlalți, urmând să se hotărască ce se va face cu ei (e vorba de cei cu sanse de supraviețuire mai mici). Acest protocol a fost realizat de către chinezi și testat. Se va hotărî ce se va întâmpla cu acesti oameni: vor trăi sau vor muri din cauza virusurilor – acesta va fi „motivul”). Este important să nu ajungem în aceste corturi militare amenajate. Să nu apelăm la medici, decât când este de stringentă nevoie.
În acest moment se construiesc clinici. Dacă sunteți într-o stare fizică bună, încercați să nu apelați la medici. Acest lucru va permite introducerea dvs intr-o bază de date (scade „rating-ul social si medical) si esti luat in vizor de autorități. Omul care s-a contaminat înseamnă că nu a respectat procedura și regulile de localizare în anumite zone. Rating-ul social – va însemna ca el este introdus intr-o bază de date ca un om cu disciplina scăzută. Din acel moment el va putea fi concediat, etc. Acest sistem este facut ca să mențină un control social. De ex: un om care a lucrat în bancă și care a avut un standard social scăzut, cel mai sigur – el nu va mai lucra în mediul financiar. De ex, va lucra în depozitele de la Amazon. Va fi introdusă o segregare socială radicală. Pe toți ne vor introduce într-o matrice profesionala, socială, de înțelegere a responsabilității. Ne vor duce într-o astfel de matrice. Deci luptați-vă pt libertatea voastră. Nu vă predați pe voi. Dacă vor fi proteste, participați la ele. Este singura modalitate de a opri răul mondial. Din păcate el va fi un control total în toată lumea. Vor fi puține zone în care va mai fi o anumită independență. Peste tot vor fi instalate aceste sisteme NFS, Wifi, hot-spot, 5G. Acest sistem de control în China este implementat. China este un proiect pilot pentru întreaga lume.
Va fi nevoie să ne reconfigurăm modul de trai. Relațiile dintre noi vor fi re-gândite, re-configurate. Uitați de hobby-uri, de faptul că aveați mașină proprie, de grătar. Toate acestea nu vor mai fi peste jumătate de an. Uitați de rafturile pline cu alimente. Vor fi rafturi numai cu anumite alimente. Concurența va scădea mult și va lichida pe cei cu afaceri mici. Va fi o plajă mică de alegeri. Inclusiv industria auto. Mașinile nu vor mai fi ale noastre. Totul va fi transport în comun (sau Uber).
Acum sunt aprox 1500 persoane care participă la aceste reforme, dar există 200 peroane care iau hotărârile cele mai importante. Toate instituțiile mondiale (ONU, UNESCO, FMI) sunt implicate în această reformă economică. Totul este în consens. Toate țările lumii participă la această reformă. NU există o delimitare între răi și buni. Toți au intrat acolo. Țările sărace vor fi mai întârziate în introducerea acestui sistem mondial. Lumea se va schimba in totalitate in următoarele 18 luni. Când ne vom trezi si ne vor scoate din carantină în noua lume, nu ne vom mai recunoaște. Unora le va place. Totul va fi pe bază de operatori. Va fi un „lagăr de concentrare”.
Liderii mondiali care sunt acum în conducerea lumii, nu au niciun fel de emoție sau compătimire umană. Inima lor este „înfierată”. Ei sunt o altă rasă umană. Ei nu mai simt. Mental si duhovnicesc, ei sunt într-o totală posesie demonică. Sunt semi-liberi. Ei sunt executanți. În 2024, acest proiect mondial va fi instituit în cele mai mici detalii. Tot atunci se preconizează un „război” mondial, care va întări și mai mult convingerea unei ordini mondiale".




Vizionează acest film pentru adevăruri aproape incredibile:


---------------------------------
 un film despre ... TRUE about COVID19
-----------
un film ....  despre Plandemie
---------------------------------

Mai citește și ... Ce-inseamna-un-test-RT-PCR
Mai citește și ... Pandemia-de-covid-nu-exista

Mai citește și ... Covid-19-nu-e-virus-ci-bacterie
Mai citește și ... Efectul-Rouleau-sau-coagularea-sangelui
Mai citește și ... Planul-e-alterarea-ADN-ului-uman

Mai citește și ... Marea-taina-a-luptei-cu-materialul-genetic

Comentarii