asta e PLANUL: ALTERAREA ADN-ului UMAN

 Nu e conspiratie, asta e PLANUL: ALTERAREA ADN-ului UMAN

Si sunt mandrii de realizarile si planurile lor. "Fie ca va place sau nu" ...

Pandemia COVID 19 va da startul implementarii acestor biotehnologii la scara mondiala prin vaccin.
1. Intr-o prima faza va fi promovat un scop medical, de a trata sau preveni anumite boli prin biotehnologii care modifica ADN-ul celulelor influentandu-le/ modificandu-le functia in acest scop. Aceasta biotehnologie este deja creata si aprobata pentru anumite boli din ianuarie 2020 (!!!) Cea mai performanta este tehnologia Crispr. (Link in romana in comentarii)
2. Etapa doi e planificata sa modifice genetic embrionii umani pentru a elimina anumite boli sau a selecta doar exemplarele dorite. Si asta s-a facut deja dar nu este inca ceva trecut prin studii si aprobat asa, pe fata.
Evident asta presupune fertilizarea in vitro. Va deveni o datorie pentru societate sa nu procreezi natural ci sa faci fertilizare in vitro si sa selectezi doar exemplarele "perfecte" pentru a asigura o incarcatura redusa pe sistemul de sanatate si maximizarea contributiei noului copil in societate. Desigur vei deveni un monstru daca ii vei refuza copilului tau dreptul la o viata fara boli. Evident restul copiilor tai (embrionii) care vor fi imperfecti in ochii noii lumi vor fi distrusi sau se vor face studii si teste pe ei. Sau ii implanteaza in mame purtatoare, evident fara stiinta voastra, si-i livreaza apoi bogatilor pentru orgii sexuale sau satanice. Sau in crescatorii pentru organe ...
3. Etapa trei va modifica genetic embrionii umani pentru a adauga diverse abilitati umane sau animale. Gen cum se face deja intre plante si animale: https://ziare.com/.../cazuri-uimitoare-de-inginerie...
Vrei o vedere nocturna ca a pisicilor? Se face. Inseram niste gene de pisica si devii o interspecie "superioara" omului.
4. Medicina traditionala va fi eliminata pentru ca va fi considerată depășită, costisitoare iar studiile necesare aprobarii de noi medicamente consumatoare de timp "pretios" . Si oricum omenirea va fi devenit deja o turma de transoameni care nu vor mai avea de ce sa fie considerati superiori animalelor sau plantelor. Daca se strica, la gunoi și facem altul mai bun.
Planul e ambitios, pe 10 ani.
E joaca de-a Dumnezeu a diavolilor ...
Si alterarea fiintei umane pentru a-i bloca posibilitatea mânuirii. Orice pacat ai face, daca te spovedesti si revii pe drumul cel drept ai o sansa la mantuire.
Daca esti interspecie (om-pisica de ex) ADIO mantuire! Si poti fi fara sa stii, ca nu stii cum ti-au alterat ADNul prin vaccinati si tratamente revolutionare "pentru binele societatii" si "pentru binele tau".

---------------------------------
 un film despre ... TRUE about COVID19
-----------
un film ....  despre Plandemie
---------------------------------
Mai citește și ... Covid-19-nu-e-virus-ci-bacterie
Mai citește și ... Ce-inseamna-un-test-RT-PCR

Mai citește și ... Pandemia-de-covid-nu-exista


Comentarii