România e victimă a terorismului economic

România e victimă a terorismului economic

România este supusă de ani buni unor sancțiuni și presiuni economice foarte bine ticluite de teroriști economici știuți doar de puțini. Acest gen de atacuri s-au tot înmulțit în ultimii ani, că s-a ajuns la situația de suprasaturare și indiferență din partea autorităților care au obligația de a monitoriza și de a lua toate măsurile pentru prevenirea și combaterea acestor "calamități".

 Observ câteva tipuri de disfunții economice tot mai evidente zilele acestea:
1. România este victimă a unor așa zise acțiuni de contracarare a unor epidemii de PPA.

2. Apare o tot mai acută lipsă de alimente de bază din magazine.
Ați observat că rafturile supermarket-urilor (Cora, Lidl, Carrefour) sunt parcă de pe vremea lui Ceaușescu? Rafturile de pâine sunt aproape complet goale iar pâinea care mai exista e deja tare și învechită. Și doar suntem grânarul Europei. Rafturile de brânzeturi și lapte, carne, etc cam la fel! Toate super-marketurile au făcut reorganizari pentru a acoperi această lipsă de alimente, cu surplus de haine, cărți, electronice sau mobilier de gradină. Ați observat? Vă rog să vă uitați și să fiți atenți la aceste detalii.

3. România țară producătoare de petrol, a ajuns să importe combustibili de la Ungaria care nu are asemenea resurse. De unde?

Bioterorismul UE, un experiment criminal asupra șoriciului românilor.

Aceste lucruri se întâmplă de ani buni, am putea accepta că se întâmplă încă de pe vremea lui Ceaușescu. Ce naiba au făcut cele 7 servicii secrete în tot acest timp?


In ultimii 30 de ani România și românii au tot sărăcit sub promisiunile deșarte ale tuturor politicienilor indiferent de orientare. Baieții deștepți din economia subterană, cu funcții prin SRI sau din celelalte încă 6 servicii secrete, la fel au făcut cu românii cinstiți, deși toți au chiar si obligatie în fișa postului în a apăra țara si poporul. Despre sănătate se pot spune și mai multe, căci doar cu ajutorul SRI a ajuns să se dezinfecteze prin spitale cu apă de ploaie!

Așa că vom murii săraci, proști și bolnavi indiferent că ni se tot promite că vom fi cu toții bogați, deștepți și sănătoși chiar și fără voia noastră.

Și totuși...61 % absenteism la vot ar trebui să fie ilegal.
Mergeți la vot, dar și aveti mare grijă ce votați, căci votul valorează mult și înseamnă 4 ani cu aceeași imbecili pe care i-ați ales.






Comentarii