Miss Politicvs

Miss Politicvs
Mitul post-decembrist al demono-hoției
(economia de viață)


Avem libertatea de a alege. Din patru în patru ani. 

Nu alegem pentru noi efectiv, ci alegem pe cei care ne vor controla, ne vor reface legile după bunul lor plac, si care ne vor lua banii și multe alte drepturi.

Pentru aceasta se organizeaza acest mare concurs național  denumit Alegeri Libere, dar care de fapt  ar trebui sa se cheme Concurs de Mi-s(s) cel mai smecher! [Sunt cel mai frumos din orasul acesta].

La acest concurs participa cele mai veroase hoaște si cutre, susținute de marii pești ai economiei de piață (globalizata) din spatele lor. Deși teoretic ar putea participa la concurs și o simpla femeie, care-i și frumoasa, și deșteapta și devreme-acasa, în practica este total improbabil.
Acest concurs, aceasta competiție, necesita mari resurse financiare și tertipuri mesteșugite de ademenire. De ce? Pentru motivele pe care orice femeie le știe, și orice bărbat le simte la buzunar.
Boite, feștite, plastifiate, liposucte, botoxate, siliconate, entitaților participante la concurs le sunt permise orice mani-pulări, operații, chiar și cele de schimbare de sex (politic) pentru atingerea titlului de MISS-Politicvs.
Asa cum este statuat de Sistem, odata votat titlul de Miss, poporul se alege cu o metresa, întreținúta, pe care timp de 4 ani trebuie sa o suporte în uniune consensuala, deoarece ceea ce Constituția a unit, Cetațeanul nu are voie sa desfaca. Are însa voie (și obligația) sa desfaca doar portofelul Și sa-și plateasca vremelnica consoarta, care, ca orice cocótă, platește taínul mai departe, la pește. Și deasemenea are obligația sa nu-i crâcneasca la toate fanteziile (legislative), chiar daca-i irosește bruma de avere și sanatate.
Și alaturi de o astfel de ibovnica, viata e musai a fi traita la maxim, trai pe vatrai, neneaca... așa ca-nglodarea în datorii bancare este o consecința fireasca...
Și aceasta circoteca, se repeta ciclic, obsedant, exasperant, pe același podium de concurs, cu același liber arbitru de a alege o alta țiitoáre din cele oferite de aceiași pești.

Dubito, ergo cogito; cogito ergo sum - Ma îndoiesc, deci cuget; cuget, deci exist
Suntem îndoctrinați astazi ca noi și generația noastra suntem cei mai grozavi...
... iar toți ceilalți din vechime, erau ființe inferioare, care necesitau, ba chiar implorau, civilizarea (îndeobște cu forța).

Astãzi, Mafia conduce România! Este cam peste tot, la Transporturi, la Sãnãtate, etc..
Sunt multi mafioti în tara asta. Cei mai multi se învart în jurul partidelor politice, în Parlament si Guvern, gata sã mai sugã cate ceva de la bugetul de stat.


Asa cã: Patrioti din toatã tara, uniti-vã, cã tara piere de dorul vostru!

Uitati-vã bine si cãutati sã cititi despre vremurile care au fost. Totul trebuie vãzut cu bune si cu rele.
Înainte de 1940 tot un fel de demo-hotie ca si astãzi era la noi în tarã.
Marile regii ale statului erau concesionate strãinilor (regia de apã, regia de electricitate, de gaze, etc). Partidele politice erau organizatii mafiote exact ca si astãzi - nimic nu s-a schimbat. Afacerile (de fapt hoțiile) parlamentarilor români cu banii din bugetul de stat erau la fel de existente atunci ca si astãzi.

Comunismul epurase multe din relele astea.

Spre rușinea întregii clase politice de dupã Decembrie 1989 care a ajuns pe la guvernare,
Ceaușescu a fãcut si mai mult bine si mai puțin rãu românilor, decât ei toți la un loc!





Spre rușinea națiunii române, ne-am întors la iobăgia de dinainte de 1940. 




Comentarii