Extraterestrii nu exista... Nu pe pământ

Extraterestrii nu există... Nu pe pământ

Nu vedeti că în toate imaginile cu extraterestrii aceștia sunt parcă din desene animate?

Pentru fiecare noua armă de distrugere în masă, americanii dau vina pe extraterestrii.

Poveștile astea sunt inventii ale Diavolului aplicate prin mințile înguste ale oamenilor, ca să le dea preocupări și care să-i îndepărteze de la felul cum se plănuieste și cum este pregătită noua ordine mondială.

Cercetatorii au supus unor teste câțiva voluntari, iar unii dintre acestia au reusit să aibe vise în care erau rapiti de extraterestri, dupa ce si-au propus în mod special acest lucru. Multi dintre subiecti au avut “vise lucide”, ceea ce demonstreaza, afirma savantii, ca faimoasele “întâlniri de gradul III”, care au loc aproape întotdeauna noaptea, sunt de fapt rodul imaginatiei unor oameni.
Iata explicatia: în faza de somn REM, oamenii pot trai senzatia de decorporalizare, care este extrem de intensa si de aceea sunt convinsi ca în acele clipe nu viseaza. Speriati si neîntelegând ce li se întâmpla în acele momente, ei îsi imagineaza diferite scenarii, cum ar fi ca sunt rapiti de fiinte de pe alte planete. Iar cum în vise, fie ele si “lucide”, obiectele imaginate se materializeaza, ei creaza fara sa-si dea seama, filmul unei “rapiri”.

E posibil să existe și alte civilizații mult mai dezvoltate ca a noastră în Univers. Însă dimensiunea spațiului dintre două planete care ar putea să găzduiasca civilizații atât de avansate, face aproape imposibilă realizarea vreunui contact fizic al lor.

Poate doar pe calea undelor electromagnetice. Dacă ar exista deja civilizații atât de dezvoltate, care folosesc deci comunicarea prin diverse sisteme electromagnetice sau cuantice, cu mult mai avansate decât noi, atunci nu e firesc să ne întrebăm: de ce nu se aude nimic?

Ori distanța e prea mare chiar si pentru undele electromagnetice, ori alte civilizații chiar nu există.

Vă las să mai reflectați.
Dar și mai citiți câte ceva: nu-exista-extraterestri-in-acest-univers

Articolului de mai sus ne arată care sunt criteriile care trebuiesc luate în considerare la stabilirea faptului că pe o planeta oarecare poate exista viata.
1) Tipul galaxiei: 2) Distanta stelei fata de centrul galaxiei: 3) Numarul de stele din sistemul planetar: 4) Data de nastere a stelei: 5) Vârsta stelara: 6) Masa stelei: 7) Culoarea stelei: 8 ) Eruptiile supernovelor: 9) Stelele albe binare: 10) Gravitatia planetelor: 11) Distanta planetei fata de stea: 12) Înclinarea orbitei planetei: 13) Excentricitatea orbitala a planetei: 14) Înclinarea axiala a planetei: 15) Perioada de rotatie: 16) Interactiunea gravitationala a planetei cu un satelit: 17) Câmpul magnetic al planetei: 18) Grosimea crustei planetei: 19) Albedo (coeficientul de reflexie a planetei): 20) Raportul de oxigen/azot din atmosfera: 21) Nivelul de dioxid de carbon din atmosfera planetei: 22) Nivelul vaporilor de apa din atmosfera planetei: 23) Nivelul ozonului din atmosfera planetei: 24) Rata de descarcare electrica din atmosfera planetei: 25) Cantitatea de oxigen din atmosfera planetei: 26) Raportul dintre uscat si mari pe planeta: 27) Mineralizarea solului planetei: 28) Activitatea seismica a planetei: 29.) Presiunea atmosferica; 30.) Nivelul temperaturii atmosferei.

Și încă nu sunt toate. Să nu uităm dacă vorbim și de o civilizație conlocuitoare și de criterii socio-humanoide ca:
31.) Factorii socio-humani care împing societatea spre progres și asigura vigoarea și perpetuarea speciei;
32.) Forța de autodistrugere și răutatea;
33.) Epuizarea irațională a resurselor planetei;
34.) Rezistarea la momentele critice ale progresului tehnologic;
35.) Păstrarea echilibrului natural.

Progresul tehnologic nu e soluţia!
Viteza cu care apar invenţii noi şi industralizarea care produce sisteme complicate la preţuri mici nu ajută prea mult omul. În loc să-i uşureze viaţa, acestea o complică şi mai mult. Puterea de calcul a sistemelor informatice se dublează la fiecare doi ani, însă birocraţia e mai sufocantă ca niciodată! Numărul de funcţionari din birouri a crescut, acum au salarii mult mai mari, însă viteza de rezolvare a problemelor e, paradoxal, în continuă scădere! Tehnologia e tot mai performantă, însă calitatea vieţii omului din civilizaţia occidentală scade îngrijorător.

Civilizatia înseamna mai mult stres?
- Civilizatia a atins punctul critic!
- Civilizatia falsifica alimentatia
- Civilizatia distruge sanatatea
- Civilizatia falsifica si educatia
- Civilizatia falsifica politica!
- Civilizatia e oare un castig autentic
- Civilizatia falsifica natura! - Acesta e aspectul cel mai grav. 

Natura era în echilibru de miliarde de ani, însa acum acest echilibru tinde sa se rupa. Orice tentativa de a schimba brutal si pe negândite ordinea lucrurilor va fi oarecum oprita. Natura e acum puternic afectata, dar tot natura va gasi remediile. 
Ca si în bancul cu planetele care discuta între ele:
Una din ele se plânge celeilalte:
"Sunt foarte îngrijorata! Mi-au crescut „Homo Sapiens”!
Nu-ti face probleme! Am avut si eu, dar trec repede!"

Şi atunci apare întrebarea - care specimene sînt mai aproape de normele păstrării civilizației: 
- cele care pledează pentru renunţarea la progresul tehnic, natalitate înaltă şi o marjă ridicată de luptă pentru existenţă în conflicte frecvente, 
- sau cele care tind către progres, acceptînd toate jertfele inevitabile? 
Ce este mai normal şi natural – altruismul ori egoismul? 

Ce va duce mai sigur la o eventuală pierzanie – lipsa de libertate sau lipsa de disciplină? După care criteriu de bază se descompune societatea? Ce-i face realmente pe oameni să se urască unul pe altul? 

Întrebări aparent simple, dar nu la fel de ușor vom găsii şi răspunsurile.

Dacă toate criteriile enunțate mai sus sunt aplicate, și dacă se consideră că Universul are un trilion de galaxii, și fiecare galaxie are câte 100 de miliarde de stele; rezultă că nici măcar o planeta din întreg Univers nu ar putea găzdui, asemenea Pământului, printr-un proces natural, toate conditiile necesare sustinerii vieții. 
De una suntem însă siguri că există.

Dar cum afară este o noapte senină și instelată, eu zic să mai căutăm, și să ne bucurăm de priveliște. Până vom găsii extratereștrii cu adevărat, vă doresc să ne regăsim între noi ca oameni, aici pe Pământ și în inimile noastre.
O noapte frumoasă vă doresc...



Comentarii