Moon Landing Hoax

Moon Landing Hoax
Cea mai mare înselatorie a tuturor timpurilor = Aterizarea omului pe Luna!

One small lie for man, one giant fraud perpetrated on mankind.

"If you can't make it, fake it" (R. Nixon)
Zona-51 = adevaratul loc unde au "aselenizat" americanii!

Alte argumente:

* Rachetele proiectate în anii 1960, nu ar fi putut să părăsească orbita Pământului și niciodată nu ar fi putut să reziste la radiațiile mortale în drum spre Lună.

* Nu există stele în fotografii. Chiar astronautii au declarat la intalnirea cu presa, de dupa intoarcere, ca nu au vazut stele!


* Radiațiile ar fi ucis astronauții.
Radicalii Van Allen capturează radiațiile într-un strat care înconjoară Pământul. Astronautii rusi care au avut misiuni la inaltimi mari in jurul Pamantului, au suferit arsuri de radiatii. Cum de astronautii americani care au calatorit pana la luna timp de 3 zile, nu au fost deloc afectati? 

* În lumina soarelui temperatura lunii este în jurul valorii de 140 ° C. Filmul și alte lucruri s-ar fi topit. Ce sistem de racire ar trebui folosit pentru ca filmul din interiorul unui aparat foto, daca tu stai si faci poze intr-un cuptor, efectiv sa nu fie afectat?

* Micrometeoritii super-rapizi ar fi ucis astronauții.

* Modulele lunare nu au lăsat cratere atunci când au aterizat/decolat.

* Bagajele si Masina-Rover au fost prea mari pentru a încapea în modulul Lunar.» Praful de la suprafața Lunii este radioactiv. De asemenea expunerea la radiatiile cosmice pe un corp ceresc fără atmosferă este un factor destul de serios de luat în calcul atunci când se proiectează un vehicul lunar.
» Centurile de radiatii Van Allen fac greu posibilă chiar comunicarea prin unde radio. Deci, orice transmisiune radio-tv ar fi imposibilă cu tehnologia actuală.

Adevărata pozitionare a Lunii față de Pământ:


Cine a facut această fotografie ?
Unde a stat fotograful?

Astronauții plasați în carantină după misiune.
Există bacterii pe Lună?


Dacă în studiouri bate vântul așa...
vă dați seama cum e pe Lună?

A venit vremea ca umanitatea sa ceara o investigatie internationala asupra a ceea ce a fost de fapt "o aselenizare falsificata".

What-really-happened-on-moon-landing?

Noi dovezi că americanii nu au ajuns niciodată pe Lună. Citiți printre rânduri de câtă energie e nevoie ca să străbați drumul de la Pământ la Lună, si de ce de fapt să faci până acolo 7 săptămâni e mai plauzibil decât cele 4 zile în care a reușit Nasa în 1969:
Naveta israeliană Beresheet nu a reușit să cucerească Luna ...
Comentarii