despre Stiinta Medicalã de azi...

despre bolile Sistemului Medical din România de azi...
"Stiinta Medicalã a evoluat atât de mult încât rar mai gãsesti un om sãnãtos! "(Aldous Huxley), iar utilizarea medicamentelor a devenit un obicei si nu doar o necesitate !!! 

A.) Despre unii doctori vã spun o istorie:

"Sotia unui vecin avea o prietena doctor la un spital mare din Bucuresti. Vecinul, om sãnãtos pentru vârsta de 70 de ani.
Aceasta prietenã, fiind într-o zi în vizitã la aceasta vecinã, si fãcând cunostiinta cu sotul "prietenei" sale, a început sã se uite la el si sã-i spunã:
- Nu arãti prea bine, nu vrei sã vii la mine la spital sã te controlez.
Odatã internat în spital, au început observatiile cã e bolnav de toate,
cã trebuie sã se opereze de multe si etc.
Tot fãcând analize dupã analize, dupã câteva sãptãmâni
pacientul s-a dus la un radiolog de care stia ca l-a controlat de 
mai multe ori, si la rugat sã-i spunã de ce anume suferã.
Acesta i-a spus: "De nimic mosule, ãstia te tin aici ca sã-ti fure 
rinichii sau vreun alt organ, cã au vazut cã esti sanatos tun la 70 de ani. Atunci vecinul a fugit din spital si a mai trãit încã 10 ani de atunci fãrã vreo operatie"...
... Dumnezeu sã-l ierte.

» Despre faptul cã medicamentele se produc cu tot felul de otrãvuri,
intentionat fãcute sã ucida de fapt (cãutati despre copii care mor la câteva zile dupã ce sunt vaccinati), nu se prea vorbeste;

»  Imperiul din lumea medicalã de azi nu mai are la bazã jurãmântul lui Hipocrat, ci cã tot omul trebuie sã devinã consumator, iar stiinta medicalã se aplicã cu multe gânduri ascunse...

»  Se produc intentionat virusi si bacterii care sã ucidã mai abitir si mai rapid. Acestea sunt pulverizate în aer peste tãrile în care se doreste ca oamenii sã fie mai rapid decimati;

» Din România de azi au dispãrut mai toate institutele medicale care sã certifice medicamentele care se vând în magazine, (vedeti cazul Polidin, Institutul Cantacuzino, etc), pe lângã faptul cã guvernantii aprobã cu "putinã" spagã tot felul de medicamente dubioase aduse din strãinãtate;

» Sã ne rugãm si pentru ei, spune bunul Dumnezeu, dar ... 
... Doamne apãrã si pãzeste!?

B.) O altã istorie:
Am suferit de arsuri de stomac. Aveam arsuri asa de mari, la orice consumam, indiferent de mâncare, încât fãceam diarie. 
Am ajuns si la Prof. Alexandru Oproiu (cea mai mare somitate în gastro-enterologie din Romania, îl mai vedeti pe la TV). 
Mi s-au extras secretii, endoscopie, etc. 
Toate medicamentele primite nu au avut nici un efect. 
Dupã 6 luni, m-a vãzut o bãtrânicã supãrat în statia de tramvai, care dupã ce i-am povestit, mi-a recomandat argilã alimentarã pusã de cu searã în canã de ceramicã si folosind doar o lingura de lemn. 
A avut efect benefic imediat. Dupã o curã de 2 sãptãmâni, am scãpat definitiv. 
Uimit de efectul argilei, în perioada curei cu argilã am fãcut toate excesele culinare posibile ca sã testez puterea pãmantului: pepene cu înghetatã, castravete, lapte, etc, aproape nimic solid. 
Solidã a fost si "treaba mare". Cred cã era un bacil, ceva, pe care medicii nu s-au priceput sã-l depisteze. De atunci au mai trecut 15 ani. 
Multumesc lui Dumnezeu cã mi-a scos în cale vindecarea. 
Intrebare: - Oare cine s-a dovedit mai priceput? 
Un doctor în medicinã sau o bãtrânicã cu fricã de Dumnezeu pentru ce prescrie? 
Dumnezeu sã dea toate binecuvântãrile sale tuturor celor care lucreazã cu binele oriunde v-ati afla. 
Doamne ajutã!

C.) Despre vaccinarea cu forta:
Oamenii ar trebui sã-si spunã liber pãrerea mai ales despre un sistem medical în putrefactie. 
Vaccinurile fãcute cu simt de responsabilitate sunt chiar benefice. 
Dar vaccinurile nu trebuiesc administrate cu obligatie ci sã fie o decizie a familiei. Acestea trebuiesc mai bine controlate de autoritãti cãci multe sunt de fapt otrãvuri pentru a distruge nu pentru a clãdi. 
Pãrerile celor potrivnici obligativitãtii vaccinarilor sunt îndreptatite. 
Insã nici nu trebuie o campanie antivaccinare totalã.

Ia sã vedem, de ce unii medici din Romania cam bat câmpii? Aproape toti medicii din Romania sunt vinovati de starea dezastruoasã a sistemului medical. 

1.) Fenomenul criminal de nu trata pacienti fãrã atentii, minciuna, coruptia si tãcerea la toate aceste rele sunt pãcate pe sufletul lor. Se mai fac si vindecãri , dar existã de prea mult timp o cangrenã în sistem, si nimeni nu a îndrãznit pânã acum sã încerce vreo corectie. 

2.) Fabricile de medicamente produc de fapt otrãvuri. Nici o firmã de farmaceutice din lume nu-si mai propune sã fabrice medicamente care sã vindece bolnavii, ci sã producã pastile ca pacientul sã ducã boala pe picioare si sã mai cumpere produse de la ei. Iar medicii sunt complicii acestor criminali. 

3.) Analizele medicale se fac astãzi doar la particular, iar acestea în proportie de 80% sunt aranjate, adicã fãcute din condei. Din lãcomia de a se reduce din cheltuieli, se folosesc aditivi si reactivi slab calitativi, sau se renuntã de tot a se face studii si se declarã minciuni pe fisele de analize. 

4.) In spitale se dezinfecteazã cu apã de ploaie, desi managerii de spitale sunt toti de profesie medici cu studii , diplome si doctorate "fãrã numãr". Sunt cu totii vânduti banului. 

5.) Ajungi la un spital pentru o anumitã problemã si pleci (dacã mai pleci) de acolo cu alte 7 noi probleme de sãnãtate cãpãtate acolo, în sistem. Vã invit sa mergeti prin spitale si sã relatati cu sinceritate cam ce vedeti pe acolo. 

6.) Din lacomia de a avea multi pacienti pe liste si de a încasa astfel bani de la Casa de Asigurãri de Sãnãtate , exista medici de familie (mai ales la unele intreprinderi unde esti cam obligat sã rãmai în sistem) care au pe liste mii de pacienti , desi nu sunt capabili sã le facã fatã.

Astã este cancerul sistemului medical din Romania. Pe langã acestea, un cancer al unei anumite persoane pare un mizilic, desi pentru persoana respectivã poate fi o tragedie. Insã, depistat în faze incipiente, cancerul se poate vindeca de la sine dacã îti schimbi stilul de viatã pe care îl ai în prezent (valabil atât pentru persoane cât si pentru un întreg sistem!)

- Am întâlnit un caz, în particular, în care o cunostiinta de vârstã înaintatã dar încã în putere, ajunsã la spital pentru o problemã mai minora, sã fie pusã în fata faptului cã are cancer cam peste tot, cã nu mai are de trãit decât cam 6 luni, cã trebuie sã facã nu stiu ce tratamente cu chimioterapie si cu alte asemenea otrãvuri deloc ieftine. Omul a plecat din spital si trãieste bine mersi si astãzi dupã zece ani. Cam nicãieri în lume, medicii de meserie nu recomandã celor din propria familie folosirea chimioterapiei. De ce ne-o recomandã nouã public?

- Luati aminte: cãci toti mai marii lumii nu folosesc metode medicale de genul chimioterapiei, sau nu îsi vaccineazã copii stiind prea bine cu ce mafie au de-a face prin sistemele lor medicale. 

Concluzia:
» Pãstrati-vã deci curãtenia si îngijiti-vã de sãnãtatea voastrã, cã e mai de pret decât orice pe lume...Mai bine ca voi nu o poate face nimeni. Nu vã mai bazati 100% pe un sistem mãcinat de coruptie.

Si acum, câteva argumente în favoarea medicilor din Romania:
- desi sistemul super-corupt nu e interesat în a se face curãtenie; medicii din România care încearcã sã trateze bolnavii cinstit, conform jurãmântului lui Hypocrat meritã tot respectul nostru;
- cât despre conditiile din spitale, acelasi lucru se poate spune despre majoritatea oamenilor muncii din Romania, care au rãmas la conditii de muncã ca acum 100 de ani;- Sunt de acord sã dau ceva medicilor, dar asa cum dau si la chelner sau frizer, vreau sã dau dupã ce m-a tratat, dacã sunt multumit de serviciile prestate, din recunostiintã;

» vã recomand sã cititi si ... Cat a evoluat stiinta?Comentarii