Năduful unui medic ... asimptomatic

Năduful unui medic ... asimptomatic

Moto: ”Stima noastră și mândria, Să combatem plandemia” 


*Dr. Adrian Cacovean* :

“Eu, medic, băiat educat, finuț, cu jurământ Hipocratic, școală de medicină, 2 ani să intru, 6 ani facultatea, 1 an stagiatura, 2 ani SMURD, 7 ani rezidențiatul în chirurgie cardiovasculară, 6 ani doctoratul în infecțiile nosocomiale după operația pe inimă și vasele de sânge (artere și vene), 5 ani primariatul, brevete de invenție, capitole de tratat pe tema infecțiilor nosocomiale și numeroase articole, peste 10 mii de operații în care am ajutat și 6 mii operații efectuate pe cont propriu, stagiu la Lundt în Suedia la clinica de chirurgie cardiacă și toracică și peste 500 mii de consultații și tratamente, peste 10 mii ecografii Doppler vasculare și peste un miliard de injecții mezoterapeutice, inserții de catetere venioase și camere de perfuzie, sau puncte de acupunctură, știu ce are voie și ce nu are voie un medic, asistent medical, infirmier, brancardier sau șofer, paznic, felcer, jăndar, milițian!
Băi, dacă omul nu vrea, poți fi tu laureatul premiului Nobel pe medicină, președintele Americii de Nord sau de Sud, oricine ai fi, _*tu nu ai voie să te atingi medical de pacient fără acordul lui*_. De ar fi pacientul plin de păduchi, nu ai voie să-l despăduchezi, tai unghile, speli, razi în cap, bărbierești, speli la cur de căcatul în care este, nu ai voie să-i faci nimic, fără acordul lui!
Cum îți permiți măi să scanezi un medic la intrarea în banca unde i-ai blocat conturile și posibilitatea de a se folosi de banii depuși acolo?
Câte parabole din astea trebuie să folosesc pentru a sublinia *ilegalitatea măsurilor* și mai ALES ILEGALITATEA AUTOMĂSURILOR IMPLEMENTATE ILEGAL DE TOȚI PATRONII care abuzează de pandemie ca să ce? Să Șicaneze clienții că ei, angajați ai firmelor străine, fac abuz de funcție și își bat joc de angajați și clienți!
_Deocamdată am schimbat sediul._
Există și posibilitatea să aleg o bancă dinafară, care să nu mă umilească cu un bou care mă pune să întind mâna la scanare termică, act medical ilegal!”
*Cacovean Adrian*
“Din poziția de _martor obiectiv_ spun clar și răspicat:
- nici după ce toată populația lumii va fi vaccinată nu se vor relaxa măsurile!
*Ei au alte obiective!*
De ar vaccina cumva toți oamenii de pe Pământ, ei tot ar continua să ne șicaneze, încalce drepturile, subjuge, tortureze prin măsuri încălcătoare de drept.
_*Criminalii care au comis o crimă sunt *atenți la modificarea cadrului legislativ de încadrare a crimei lor.*_
*Exact asta se întâmplă acum, _ștergerea nu a dovezilor, ci a cadrului legislativ al crimei în curs_, că nu se vor opri la cei omorâți, ci vor continua crimele!* Ca să justifice continuarea aberațiilor prezentate drept măsuri!”
*Cacovean Adrian*
“Comentează unii la o postare anterioară cu Kaletra, care trebuia experimentată și vândută pe banu public și carne de tun _pacientul român prins cu arcanul și internat cu forța sau prin prostire și înspăimântare_, cum că nu se mai folosește acum.
Le pun și eu o întrebare, *naziștilor* care au încetat să gazeze la Auschwits
- *li se prescrie fapta?*
Bine, bine, nu mai folosiți cianura, acum ce folosiți, verdele de Paris?
Ia să vedem protocolul actual, este cu _medicamente dovedite sau tot experimentale_?
*Eu nu fac confuzia între aprobat ca experimental și validat în urma cercetării!*”
*Cacovean Adrian
*“Sănătatea nu are culoare politică Câțule, dictatura sanitară da!*
Toți cei ce ați pus sistemul sanitar pe butuci prin _protocolul sanitar pandemic criminal_, camuflat în clandestinitate în spitalul impenetrabil unde nu mai are voie nimeni, decât cei ce și-au pus fermoar la gură să nu divulge nimic sub amenințare, *absolut toți sunteți înregimentați politic*.
*Un _protocol_ care încalcă medicina cum este ea cunoscută și impune măsuri absurde, care scad sănătatea și imunitatea populației, aglomerează oamenii, aplică tratamente sub privare de libertate și drepturi cetățenești, sau altele sub același tip de constrângeri, camuflate ca tratamente când ele sunt _experimente periculoase_, apoi toate acestea sunt de culoare politică de tip comunist și dictatură*.
Medicina se face acum cu pacientul sechestrat în spital, legat de pat și sedat-intubat, inconștient, fără accesul aparținătorilor, al presei, fără să i se spună ce fel de tratament primește.
Vaccinatul este prostit pe față că vaccinul protejează și că ieșim prin vacinare din _pandemie_, în timp ce este pus să aplice aceleați măsuri cu nevaccinatul sau cel trecut natural prin boală, cu singura justificare fiind că ar avea după vaccinare forme mai ușoare de boală în caz că o contractează, apoi statisticile arată că *mortalitatea este dublă la vaccinat față de nevaccinat*.
*O dictatură bazată pe un test cu altă destinație decât depistarea de virusuri, folosit incorect și calibrat ca să iasă cazurile. Dovezile autopsiei sunt eliminate, ca să nu se descopere adevărul și minciuna*.
*Oricine iese din front este atacat imediat și linșat mediatic cu ajutorul unei prese sponsorizate și a șulfelor plătite de către același sponsor care l-a promovat și pe Hitler*.
Apare cenzura informației și ideea de informații false, _se creează cadrul încălcării drepturilor omului, drepturilor pacienților, se îngradesc libertatea de circulație a oamenilor și a informației_, se crează plutoane de execuție ca în anii 1945-1960, se colectivizează corpul uman și cine nu întinde brațul este dușman al poporului.
Cine nu este cu noi este partizan, terorist și acuzat de zădărnicirea măsurilor.
*Trăim deja în dictatură!*”
*Cacovean Adrian
“Intubarea implică neapărat sedare.
Sedarea nu este întotdeauna perfectă și apare obișnuința, deci te mai trezești cu țeava pe gât și uneori ai lipsă de aer.
Când ai lipsă de aer, alteori din cauza poziției incomode, alteori te doare la locul de puncție, uneori tușești sau ești plin de secreții, sau te mănâncă în câte un loc, ocazii cu care vrei să te miști, alteori poți halucina de la sedative și anestezice, deci te trezești legat automat la un moment dat.
Intubat nici nu poți spune ce te doare, deci practic ești de viu într-o cămașă de forță și nu mai poți spune nimănui ce păs ai.
Este groaznic, starea de intubat este una de prizonier, legat, mai rău ca în carceră.
Ar trebui toți medicii să experimenteze starea de _intubat măcar 2 zile_ să vadă cum este ca în loc să stea cineva de vorbă cu tine să vadă ce ai nevoie, răspunsul lor să fie legarea mai strânsă a ta, sedarea repetată și destul de des să strige la tine și să se uite urât că nu stai liniștit când te doare ceva sau te sufoci sau ești înecat în propriile secreții.
Acesta este un aspect, altul fiind oxigenoterapia în exces, _medicația experimentală toxică_ și excesul de manevre pe linia aceasta covidă, dublat de lipsa de tratament pentru boala care te-a adus la spital.
Ultimul aspect al postării acesteia este cel legat de _furia celor iritați de succesul unor medici_ de a ține departe pacienții de spitalul obsedat și handicapat prin _protocolul covid criminal_.
Cam ce ați vrea voi aceștia, să meargă toți la spital?
Ia mergeți voi la spital și să nu mai călcați în cabinetele pe care ați prins ură că scapă pacienții de a merge la spital!”
Cacovean Adrian
“Aș merge în spital acolo unde sunt cei mai rău bolnavi!
Aș sta fără mască, aș fi permanent pe secția ATI cu bolnavii, care au nevoie de a sta de vorbă cu ei, să vadă om nu cosmonauți, să respire liber.
Nu mi-ar fi frică de covid.
Bine, o să sară unii mușcați de undeva, că nu e voia așa ceva.
Uite, aș sta acolo continuu 2 luni – 1 an fără să ies din ATI, din saloanele covide și la ieșire aș face de probă testul și aș ieși doar cu el negativ, ca să nu comenteze niște vaccinați că aș răspândi ceva.
Nu mi-a fost frică niciodată că aș putea lua ceva de la vreun pacient și nu m-am ferit să operez nici când am știut că este HIV pozitiv sau cu hepatită sau are piocianic sau alte lighioane și mănușile sigur se vor rupe.
Nu aș cere nici un salariu pentru asta.”
------
Toata admirația și profunda mea considerație _domnului Doctor Adrian Cacovean_, al cărui cuvânt-mesaj ar trebui să fie auzit de întreaga lume terorizată și înșelată de manipulările viclene ale slugilor vândute arhitecților ocultei și zidarilor noii ordini mondiale. - Andrei Bolboceanu

----------------------

Puțină conștiință a mai rămas pe meleagurile astea!

--------------
Dr. Monica Pop: "De ce atâta dezinformare?! Se tem că vor ramâne cu vaccinurile?”


Comentarii