Masoneria nu salvează România

Masoneria nu salvează România



Masonii din fruntea SRI: George Maior şi Florian Coldea. Românii habar nu au ce reprezintă mafia masonica din interiorul serviciilor secrete.

 Cum vă puteți imagina că un mason, care a depus toate cele 33 de juraminte diabolice in masonerie  in  ritul Scotian, alaturi de fratele sau Mugur Itzak Isarescu, ajungand in varful piramidei atat la Clubul de la Roma cat si la Natiunile Unite si acum, se preteaza la a salva poporul român, tocmai din ghiarele serpilienilor pe care ii slujeste in ascuns !???

DEZVALUIRI-Comandantul-Actiunii-%E2%80%9EGENOCID-Raed-Arafat-membru-al-Retelei-Soros-165627

Naționalismul e una, iar legionarismul și masoneria altceva. 
Dacă masonii se îmbracă în costum popular asta nu înseamnă că le pasă de România sau de români. 
Eu nu am încredere în oamenii care nu au muncit niciodată (ex: George Simion, Câțu, Orban, etc) 
Nu oricine strigă ”Jos Iohannis!” e și demn de încrederea poporului.

Mă întreb cum de există români care mai cred că masoneria salvează România, când masoneria e cea care o jefuieste de 30 de ani?!

Ca sa vina un mason...sa salveze românii..automat ar  trebui sa intoarca spatele masoneriei ! Ca si salvator a unei natiuni,  te transforma in inamicul nr. 1 al sionismului-francmason , respectiv al Noii Ordini Mondiale , ce au printre primele puncte in agenda lor ..desfiintarea statelor...a nationalismului. Nu poti fi si mason si salvatorul unei natiuni... goyim ! Iar daca totusi te-ai razgandi in timp, sa renunti la masonerie ca sa salvezi o natiune, esti expus  executiei din partea ex-fratilor tai din masonerie , conform juramintelor depuse la fiecare grad dobandit. Una din aceste juraminte spune : "Daca imi calc juramantul, sa mi se taie gatul de la o ureche la alta... !" . Toti masonii care au tradat "fratietatea" ...au fost executati ! Poate stiti si cazul lui Antonie Iorgovan ! Si el, Calin Georgescu vrea sa devina premier ca asa e programat din afara..si va ajunge de vreti voi de nu vreti...dar macar nu promovati satanismul !

..in imagine C Georgescu alaturi de evreul mason , Daniel Daianu !







Cu ce i-au cumpărat masonii?


mai citiți și .... Mafia-masonica-de-la-SRI

mai citiți și .... Mafia-masonului-sie-sri-calin-georgescu

Cate-o-femeie-mason-la-fiecare-5000

Masoneria-conduce-si-jefuieste-România/



Comentarii