Lepădarea de colectivitate. De la Colectivizare la Deznaționalizare

Lepădarea de colectivitate.
Dezinteresul pentru colectivitate.
De la Colectivizare la Deznaționalizare

Cel mai mare rău facut românilor după lovitura de stat din 1989 a fost implantarea în mentalul colectiv a propagandei împotriva oricăror idei de colectivitate si colectivizare. Asta a făcut să încolțească în mintea indivizilor ura față de cel de lângă tine, ura fata de ideea de a face ceva și împreună. 

Buruienile otrăvite ale kapitalismului de voma de dupa 1989 sunt destule, printre care:
- idea că tot ceea ce au facut inaintasii este gresit si trebuie distrus si daramat.
- buruiana otrăvită că ne putem ridica numai prin noi insine ca indivizi, chiar și împotriva propriei familii, a cuprins încet cam toată societatea românească. Aceasta idee-buruiană creste in tarile vestice ale Europei din plin si e cultivata peste tot in societate, individul fiind un om singur, incorsetat de lupta pentru a-si castiga existenta, de a-si construi o casa, 
fiind incatusat de ordinea sociala prestabilita pe care nu o poate schimba.
- idei otravitoare care contravin coeziunii sociale si colective sunt proliferate din plin in toata mass-media actuala, atat de subtil ca de fapt nici nu ne dam seama ce rau facem natiunii pe ansamblu.

Noi românii incercam să sarbatorim zilele astea un centenar de existenta nationala, dar intr-o dezbinare care contravine oricaror percepte morale despre coeziune nationala, comunitate sau colectivitate. 

"Hai să dăm mână cu mână,
Cei cu inima română...
...
Unde-s doi puterea crește,
Și dușmanul nu sporeste..."   nu mai rezonează în societatea de azi, decât ca niste sclipiri sporadice într-un ocean de indiferenta socio-umană. Atât de tare am ajuns să fim învrăjbiți.

Consecintele le vedem la tot pasul. 
Nu-i mai uneste pe romani decat actiunile si luptele mafiote de acaparare a ciolanului si a puterii cu orice risc si prin orice mijloace
Cadrul moral si legal pentru orice vrem sa intreprindem este complet uitat si optional, atat pentru cetatenii de rand cat si pentru autoritatile si guvernantii care se afla la orice nivel in societate; tot ce conteaza este ordinul transmis de grupul mafiot la care vrei sa faci parte.

Astazi, destinele tarii sunt ocarmuite de forte oculte din afara cu ajutorul neconditionat al multor tradatori de tara din interior.
Asa a si fost infaptuita lovitura fascista de stat din 1989.  
Romania, tara producatoare si exportatoare de petrol, a ajuns sa importe combustibili de la tari ca Austria si Ungaria care nu au asemenea resurse. 
Romania, tara producatoare si exportatoare de cereale (granarul Europei), isi produce in proportie de 80% propria paine cu aluat inghetat importat din afara tarii
Romania, cea mai mare exportatoare de lemn din Europa, importa pentru propriile nevoi, produse finite din lemn, din strainatate.    
Romania, cea mai mare exportatoare de inteligenta din lume, are la conducerea tarii analfabeti

Riscul de rupere a națiunii este foarte mare. Tare mă tem că vom vedea iarăși România ruptă în trei de marile puteri, așa cum a mai fost în istoria ei. Refacerea dominației austro-ungare peste tot în teritoriul României este tot mai evidentă.   

Ne tot laudăm cu ce am fost sau făcut cândva, iar de ziua de azi și de cea de mâine ne batem joc. 
Români, treziți-vă și hai cu adevărat la lupta cea mare, nu pentru un trai mai bun, ci impotriva actiunilor și trădătorilor care vor să ne piardă ca națiune!

Cancerul României de astăzi sunt serviciile secrete. 
România de azi e condusă de "Cei mai răi si mai nedrepți dintre traci". 
Se va pierde tot ce a făcut Nicolae Ceausescu pentru binele țării, pentru că nu merităm nimic. 
Ne vom întoarce la iobagia de la 1800 și tot nu ne vom trezi...
România este în decădere liberă. Iar în căderea noastră încă nu s-a ajuns la fundul prăpastiei.
Mizeria politica de azi e atât de mare că îți vine să-i injuri pe toti...
Și totuși....Muia nu-ți aduce bunăstare, ci doar alienare de scurta durată.
Încă nu se vede început de curățenie capitalistă nici după 30 de ani!
Peste tot în societate, la fiecare nivel, coruptia asta a fost tolerata in multe feluri. 
Si acum ne miram de ce e asa de groasa...
Dezastru natiunii din ultimii 28 de ani, nu-l va mai platii decat talpa tarii.
România de azi e condusã de trântorii de pe vremea lui Ceausescu: bisnitarii, securistii, puscãriasii si penali care nu au nici un respect pentru lege, ordine, tarã sau natiune; precum si urmasii acestora care au fost crescuti in acelasi spirit.

Poporul roman merge intr-o directie gresita, în prăpastie.

Drumul spre bine al natiunii române este complet opus. Căruța trebuie întoarsă cu 180 de grade.
Calea spre salvarea natiunii este COLECTIVIZAREA. Cine crede că o națiune poate exista fără eforturi colective, se înșeală amarnic.
Și nu e vorba numai de colectivizarea gospodăriilor agricole, ci o colectivizare aplicată și altor sectoare sau ramuri din societate.
Puterea unei națiuni constă în efortul comun al cetățenilor
și voința de a conlucra împreună pentru binele comun. 
Românii nu prea mai sunt o națiune.
Câte sacrificii de sute de ani să construiești o țară au fost risipite în 30 de ani de trădare?
România este astăzi o colonie, iar românii niste sclavi ai unor interese străine de neam și tara, ori robi ai unor interese mafiote de partid.

Revigorarea ideilor de luptă de clasă colectivă trebuie să înceapă imediat dacă vrem să salvăm cât mai mult din comorile naționale.
Naționalizarea tuturor resurselor care nu trebuiau niciodată înstrăinate trebuie să fie prima măsura luată de o formațiune care doreste cu adevărat salvarea țării de la dezastru.

Odată cu lepădarea de Nicolae Ceausescu ne-am lepădat si de ideile de colectivitate sau colectivizare; odată cu Nicolae Ceausescu
a fost ucis și Interesul National. Totul a fost înlocuit interesul personal, de grup sau partid. Doar până aici mai merge interesul național al românilor, adică interesul lor pentru propria lor națiune și țară.

În Epoca de Aur s-au construit foarte multe obiective de interes national: fabrici, uzine, locuinte, baraje, centrale electrice (termo, hidro si atomo-electrice) drumuri, cai ferate si poduri, canale agricole si de navigatie, baraje, etc. 
Astăzi nu se mai construieste nimic din interes national.

Guvernantii care pun interesul de partid mai presus de interesul national conduc tara la dezastru.
Poate acum inca nu se vede, caci tara mai are inca bogatii de jefuit,
dar la un moment dat va venii si colapsul natiunii.
Generatiile viitoare vor avea de suportat multe din cauza
neglijentelor de astazi:
- Datorii de 100 de miliarde de euro;
- Lipsa resurselor natiunii pentru a mai putea fi stinse aceste datorii
- Instrainarea tuturor resurselor strategice ale tarii, resurse care nu ar fi trebuit sa fie niciodata instrainate. 

Nici o tara din lume, nu-si instraineaza resursele:
- de petrol, 
- aur (mai detinem cele mai mari zacaminte de aur neexploatat din Europa), 
- de cereale (suntem cel mai mare exportator de cereale din Europa), 
- de apa (avem cea mai pura apa din Europa)
- alte bogatii ale solului si subsolului care au fost instrainate in ultimii 29 de ani cu atata usurinta din partea guvernantilor
- ce sa mai spunem de resursele umane cele mai educate, oameni care aleg meleaguri straine in speranta unui trai mai bun. Asa ar trebui sa facem cu totii?

Întărirea coeziunii unei națiuni nu se face cu promisiuni electorale, ci cu proiecte concrete naționale de dezvoltare. România nu a dezvoltat nici un proiect național de dezvoltare după 1989. Doar a risipit resursele anterioare, cam toate resursele națiunii. 




Comentarii