COVID-19 nu e virus, ci bacterie

 COVID-19 nu e virus, ci bacterie

* ULTIMA ORA INTERNATIONAL

🔴 ITALIA 🇮🇹
* Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia *
Medicii italieni nu au respectat legislația OMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupra coronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS, ci o BACTERIE care provoacă moartea. Aceasta duce la formarea cheagurilor de sânge și la moartea pacientului.
Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19, care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).
„Și modalitatea de a face față, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii și anticoagulante. ” În primul rând - ASPIRIN.
Această veste senzațională pentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsă de Covid-19.
„Și totuși, potrivit anatomistilor ventilatorilor italieni și unităților de terapie intensivă, nu au fost niciodată necesare”.
🔷 În Italia a început o schimbare de protocoale, * OMS a identificat și a ridicat apelul global al ITALIEI pandemice *.
Medicamentul era deja cunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur și simplu O AFACERE. *
Sursa: ITALIA, Ministerul Sănătății.
* Alarma *
Transmite-o întregii familii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor, colegilor ... etc ... etc ... și mediului său în ansamblu ...
Covid-19 ... nu este un virus, așa cum ne-au făcut să credem. Aceasta este o bacterie ... care, îmbunătățită de radiația electromagnetică 5G, provoacă inflamații și hipoxie.
Acum va trebui să faceți următoarele:
Luați aspirină 100 mg și apronax sau paracetamol ...
De ce? ... * pentru că s-a demonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturat de oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, o persoană nu poate respira și moare repede. *
În Italia, medicii au încălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavru care a murit din cauza Covid-19 ... au deschis corpul, brațele, picioarele și alte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat și coagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedică fluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal la creier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă.
Cunoscând deja acest diagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele de tratament cu Covid-19 ... și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponax pacienților infectați ..., rezultat: pacienții au început să se recupereze și au apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății din Italia a eliberat și a trimis acasă peste 14.000 de pacienți într-o singură zi.
Este în puterea noastră să suportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți .... *

Comentarii